Поръчка и доставка

Всички сме нетърпеливи, когато се налага да чакаме. Не и при нас! Поръчки направени в делнични дни до 15:00 часа се изпращат още на същия ден. Поръчки, направени през уикенда или в празнични дни се изпращат на следващия работен ден.  

За доставка на своите продукти, магазинът използва услугите на куриерскa фирмa „Спиди” АД. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерa.  

След като сте направили Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим и уточним подробностите около доставката.

Спиди - доставка

Колко струва доставката?

Прекрасно знаем, че цената на доставка е от изключително значение. Също така знаем, че в много магазини е доста висока. Ние обаче сме гъвкави и адаптивни, и непрестанно се опитваме да даваме на клиентите си възможно най-добрата цена на пазара. При поръчки над 79,99лв ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА! В останалите случаи цените са както следва: 

до автомат на Спиди - 2.99 лв.

до офис на Спиди - 4.40 лв.

до адрес на клиента - 6.30 лв.

доставка - дрехи онлайн

Посочените цени важат за цялата страна. Те са приблизителни и за стандартни поръчки до 1кг. 

Допълнителни услуги

Ако решите, че желаете да замените размера на закупения артикул, разходите ще бъдат за сметка на магазина. Повече информация за връщане и замяна може да откриете ТУК!

доставка - онлайн дрехи

Сподели с приятели: