Връщане и замяна на артикули

Формуляр за връщане и замяна:  ИЗТЕГЛИ ТУК >>

Онлайн магазин Dressiada дава възможност, ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, то да можете да я върнете или замените. 

Условия за връщане:

 1. Срок за връщане на закупена стока: 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА;
 2. Най-напред трябва да ни уведомите, че желаете да върнете/замените закупен артикул. Това се случва чрез попъване на нашия стандартен формуляр, който трябва да изпратите на support@dressiada.com. Ако желаете сумата да бъде възстановена, моля, посочете банкова сметка с точните имена на титуляра. Моля, прикрепете един екземпляр към пратката, когато връщате закупената стока;
 3. Процедурата става чрез куриерска фирма СПИДИ. Тя задължително се изпраща до офиса, от който е била пристигнала;
 4. Към пратката задължително се включва опция “ПРЕГЛЕД” за да може да се уверим, че връщате артикула в нужния търговски вид;
 5. Заплащане на куриерска услуга:
  • В случай на връщане/отказване на поръчката, куриерските услуги са за сметка на клиента;
  • Когато желаете да замените размера на поръчан артикул, доставката е за сметка на онлайн магазина;
 6. Върнатата стока задължително трябва да отговаря на следните условия:
  • Да бъде в оригиналната си опаковка и да не бъде нарушен нейния търговски вид – премахнати етикети, разкъсана опаковка и други;
  • Да не е била употребявана, прана, гладена, скъсана и със странични миризми (например парфюми, кремове или цигарен дим);
  • Да бъде придружена с всички съпътстващи документи като касов бон, формуляр за връщане, гаранционна карта и други;
 7. Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им;
 8. Върнатата стока се възстановява по реда на разпоредбите на чл.54 и следващите от ЗЗП;

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на артикули, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон +359 89 832 0415. 

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

Рекламация

Рекламации в онлайн магазин за дрехи Dressiada могат да бъдат предявени в случай на констатирани производствени дефекти на стоката или изпратен грешен артикул, различен от поръчания. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат единствено въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация онлайн магазина поема за негова сметка разноските на куриерските услуги. Рекламациите се приемат по реда, описан в чл.122 от Закона за защита на потребителите.

 • Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма “Спиди” АД.
 • След приемане на върната стока ще получите имейл информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 14 дни по реда, описан в чл.54 от Закона за защита на потребителите.
 • Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането им, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Опаковайте максимално старателно пратките, за да осигурите запазването им по време на транспорта.

При неразрешим казус, в който считате, че не са одобрени Вашите изисквания, винаги може да отнесете случая към Институцията за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия. Спазвайки, абсолютно всички правни разпоредби, ние от Дресиада ЕООД, Ви предоставяме линк към въпросната платформа – кликни тук.  

Сподели с приятели: