Връщане и замяна на артикули

В случай, че желаете да замените размера на поръчан артикул, Вие имате възможността да го сторите в срок до 14 дни от получаването ѝ. Разходите по размяната ще бъдат за сметка на онлайн магазина.

Ако искате да замените вече закупения артикул, с друг такъв, или да се откажете от покупката си, отново разполагате със същия срок за да го сторите.  Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста и без странични миризми (например парфюми, кремове или цигарен дим). Също така ще е нужно да попълните нашия стандартен формуляр ( изтегли тук >> ) и да го изпратите на имейл адрес support@dressiada.com. В случай на връщане/отказване на поръчката, куриерските услуги са за сметка на клиента. Ако сте се отказали от Вашата придобивка, пратката се изпраща до адреса, от който сте я получили и се включва наложен платеж, равен на стойността на покупката, както и опция “Преглед” за да може да се уверим, че я връщане в нужния търговски вид. Върнатата стока се възстановява по реда на разпоредбите на чл.54 и следващите от ЗЗП.

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на артикули, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон +359 89 832 0415. Също така бихте могли да посетите секцията Контакти и да попълните формата за обратна връзка с магазина.

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

Рекламация

Рекламации в онлайн магазин за дрехи Dressiada могат да бъдат предявени в случай на констатирани производствени дефекти на стоката или изпратен грешен артикул, различен от поръчания. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат единствено въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация онлайн магазина поема за негова сметка разноските на куриерските услуги. Рекламациите се приемат по реда, описан в чл.122 от Закона за защита на потребителите.

  • Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма “Спиди” АД.
  • След приемане на върната стока ще получите имейл информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 14 дни по реда, описан в чл.54 от Закона за защита на потребителите.
  • Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането им, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Опаковайте максимално старателно пратките, за да осигурите запазването им по време на транспорта.

При неразрешим казус, в който считате, че не са одобрени Вашите изисквания, винаги може да отнесете случая към Институцията за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия. Спазвайки, абсолютно всички правни разпоредби, ние от Дресиада ЕООД, Ви предоставяме линк към въпросната платформа – кликни тук.  

Сподели с приятели: