Връщане и замяна на стока

В случай, че желаете да замените размера на поръчана и получена стока или желаете друг продукт, Вие имате възможността да заменитe закупената стока в срок до 14 дни от получаването й. Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (например парфюми, кремове или цигарен дим). Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка и формуляр за връщане, рекламации, и замяна. В случай на връщане и замяна на поръчката, куриерските услуги са за сметка на клиента. Стойността на върнатата стока се възстановява по реда на разпоредбите на чл.54 и следващите от ЗЗП.

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон +359 89 832 0415. Също така бихте могли да посетите секцията Контакти и да попълните формата за обратна връзка с магазина.

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

Формуляр за връщане и замяна на стока: изтегли тук >>

доставка - връщане и замяна
Рекламация онлайн магазин за дрехи

Рекламация

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на констатирани производствени дефекти на стоката или изпратен грешен артикул, различен от поръчания. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация Продавачът поема за негова сметка стойността на куриерските услуги, от което следва да се свържете с наш оператор за уточняване начина на връщане. Рекламации се приемат по реда описан в чл.122 и следващите от ЗЗП.

  • Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма “Спиди” АД.
  • След приемане на върната стока ще получите имейл информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 14 дни по реда описан в чл.54 и следващите от ЗЗП.
  • Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.

При неразрешим казус, в който считате, че не са одобрени Вашите изисквания, винаги може да отнесете случая към Институцията за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия. Спазвайки, абсолютно всички правни разпоредби, ние от Дресиада ЕООД, Ви предоставяме линк към въпросната платформа – https://ec.europa.eu/consumers/odr  

Сподели с приятели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram